Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Braassemkamp

16 juli, 2022 - 21 juli, 2022

Een week vol zeilen, vrienden, waterpret, spellen en lol!

Beste Optimistzeiler, ook dit jaar houden we weer het Braassem zomerzeilkamp. Dit jaar is het kamp van 16 tot en met 21 juli. Ben jij tussen de 7 en 13 jaar oud? Dan hopen we jou deze zomer te zien op het Braassemkamp!

Let op: Je hoeft geen lid te zijn van de WV Braassemermeer om mee te doen!

Gedurende 5 dagen gaan we natuurlijk vooral heel veel zeilen. Overdag gaan we, net als bij een gewone training, serieus trainen om beter te leren zeilen. We zullen ook veel wedstrijdjes varen en er zal een klassement bijgehouden worden. Je zeilt in je eigen bootje of je kunt een bootje huren waar je als zeiler gedurende het kamp voor zorgt. Het kamp is open voor alle zeilniveaus! Dus ook als je nog nooit een wedstrijd hebt gevaren. Voor, tussen en na de training organiseren we allerlei leuke (water)spellen. Er zijn twee dingen zeker, droog zal je niet blijven en je gaat je ook zeker niet vervelen!

Het kamp wordt begeleid door een groep jonge, enthousiaste trainers. Zij gaan ervoor zorgen dat je aan het einde van de week beter kunt zeilen, en dat je je niet hoeft te vervelen tijdens het kamp, want de trainers zorgen ook voor alle andere activiteiten en spellen. Net zoals elk jaar staat het kamp ook dit jaar in het teken van een leuk thema! Wat dat is, houden we nog even geheim 😉

Als je je hebt ingeschreven zal je nog veel meer informatie over het kamp ontvangen!

Schrijf je direct in!

Oh ja en niet te vergeten, vraag ook of je andere (zeil)vriendjes en vriendinnetjes mee komen op ons kamp! Je hoeft immers geen lid van onze vereniging te zijn om deel te nemen!

Als je verder nog vragen hebt stuur dan een mailtje naar braassemkamp@braassemermeer.nl.

Hopelijk tot in juli op de Braassem,

De Kampcrew

kamp3Kamp1kamp1

Gegevens

Begin:
16 juli, 2022
Einde:
21 juli, 2022