North Sea TOP 40 clinic

scheveningen Hellingweg 11, Den Haag, Nederland

Evenement van 3 dagen op de Noordzee bij Scheveningen. Organisatie is in handen van de OCN Deelname is op uitnodiging Top 40 van de voorjaarsselectie (inclusief alle leden van de Kernploeg en de Jeugdploeg.

Combi Oost : WSV Giesbeek (Giesbeek)

WVS Giesbeek Havenweg 4, Giesbeek, Nederland

Op zaterdag 13 en zondag 14 juni zijn er de Combi Oost zeilwedstrijden voor wedstrijdzeilende jeugd tot en met 17 jaar. Tegelijkertijd met de Combi Oost vinden de CWO-wedstrijden plaats voor kinderen die zeillessen volgen (in een aparte baan). Het programma voor beide wedstrijden is gelijk. Je kunt gratis te kamperen op het terrein van WSV Giesbeek.

Combi Zuid : WV de Pettelaer (Zuiderplas, Den Bosch)

WV De Pettelaer Zuiderstrandweg 1, 's Hertogenbosch, Nederland

De Combi Zuid is een samenwerkingsverband van zeilverenigingen uit Zuid Nederland. Doel van de Combi Zuid is om de jeugd op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het wedstrijdzeilen. Het maakt niet uit of je al enige ervaring hebt of net begint, iedereen kan aansluiten.

Combi Rotterdam : WV Aegir (Rotterdam)

wv Aegir Prinsemolenpad 4, Rotterdam, ZH, Nederland

De Combi Rotterdam is een serie van 8 jeugdzeilwedstrijden voor de Laser, Optimist, RS Feva en Splash klasse, georganiseerd door 8 verenigingen in en om Rotterdam.

Combi Noord West : WV Amstelmeer (Westerland)

WV Amstelmeer De Haukes 2, Westerland, Nederland

De Combi NoordWest is een serie van een regionale wedstrijden voor beginnende en gevorderde jeugdzeilers in Noord Holland. Je kunt meedoen in de Optimist, Optimist Groen, Splash, Laser 4.7, 29er, 420, RS-Feva of Laser2. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen. Hoe meer zeilers, hoe leuker! In de Combi NoordWest zeil je een aantal dagen op groot open water. […]

Combi Rotterdam : KR&ZV De Maas (Rotterdam_

KR&ZV De Maas Jachthavenweg 74, Bruinisse, Zeeland, Netherlands

De Combi Rotterdam is een serie van 8 jeugdzeilwedstrijden voor de Laser, Optimist, RS Feva en Splash klasse, georganiseerd door 8 verenigingen in en om Rotterdam.

Combi Rotterdam : RZV (Rotterdam)

Rotterdamsche Zeilvereeniging (RZV) Kralingse Plaslaan 113, Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands

De Combi Rotterdam is een serie van 8 jeugdzeilwedstrijden voor de Laser, Optimist, RS Feva en Splash klasse, georganiseerd door 8 verenigingen in en om Rotterdam.